search
  • stage hungary
  • stage hungary

Intelligens jegyrendszerekhez megbízható parner

Közel 40 éves, tömegközlekedési üzleti alkalmazások fejlesztésében, gyártásában és bevezetésében szerzett tapasztalatunk alapján a magyar leányvállalatunk örömmel támogatja közösségi közlekedést üzemeltető vállalatokat Közép- és Kelet-Európában elektronikus jegyrendszerek megoldásaival.

Magasan képzett csapatunk a világszerte megszerzett tapasztalat és know-how segítségével nyújt helyszíni támogatást. Mint a Magyarországon üzemelő jegyértékesítő automaták vezető szállítója, olyan intelligens jegyértékesítési rendszereket tervezünk és vezetünk be, amilyen a budapesti jegyrendszer, amelyet ügyfelünkkel szoros együttműködésben valósítunk meg. Ez a nagy szabású rendszer egyike lesz a világon az első, ügyfélazonosítón alapuló jegyértékesítési rendszereknek, hasonlóan a Londonban, Chicagoban és Hong-Kongban működőkhöz.

Az erős háttér rendszert az e-Szig, NEK és NEJP rendszerek integrációját támogató testre szabott szoftver megoldások egészítik ki, miközben képzett szakembereink végzik az átfogó helyszíni hardver és szoftver szervizszolgáltatásokat. 

 

Scheidt & Bachmann Hungary Kft
Kiss Ernő u. 3
1046 Budapest

Projektiroda:
Madách Imre út 13-14
1075, Budapest

Tel: +36 20 579-0484 

Global site

Kapcsolat

Contact Form (single) (HU)

A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező